StartsidanGym & KonditionGruppträningSchemaPersonlig träningInstruktörerPrislistaKontakta
PassbeskrivningarSchemaBildgalleri
Ladda ner som PDF
Klicka på respektive passrubrik för att läsa beskrivning och klicka på namnet för presentation av instruktören.

Måndag

07:00

Spinning Puls

45 min, Paulina
10:30

Cirkelträning

45 min, Ellinor
17:00

TRX booty/core

30 min, Robert
17:35

Bodyattack

30 min, Emma
18:00

Yoga 1

75 min, Ibrahim
18:00

Spinning Puls

50 min, Ida
18:10

Bodypump

30 min, Emma
18:50

Core "express"

15 min, Emma
19:15

Träningsdans

45 min, Linda

Tisdag

07:30

TRX

30 min, Camilla
10:30

Cirkelträning

45 min, Camilla
16:45

Bodypump

45 min, Ellinor
17:35

Core

30 min, Ellinor
18:05

Zumba

50 min, Louise
18:15

Spinning SPRINT

30 min, Jenny
19:00

Bodybalance

60 min, Jenny
19:00

GRIT Strenght

30 min, Katie

Onsdag

07:00

Spinning Puls

30 min, Martin
07:30

Cirkelträning

45 min, Martin
10:30

Cirkelträning

45 min, Robert
16:45

Core

30 min, Ellinor
17:30

BodyBalance

60 min, Sabina
18:00

Spinning Puls

50 min, Robert
18:35

bodyCombat

45 min, Annie
19:00

Yoga 1

60 min, Ibrahim

Torsdag

17:00

Bodypump

45 min, Sara
18:00

Cirkelträning

45 min, Roy
18:00

yoga 2

90 min, Ibrahim
18:00

Zumba

50 min, Nathalie
19:00

Löpgrupp

45 min, Robert

Fredag

07:00

Spinning Puls

60 min, Martin
08:00

Bodybalance

60 min, Sabina
10:30

Cirkelträning

45 min, Martin
16:00

Bodybalance flex

45 min, Jörgen
16:45

Bodypump

45 min, Paulina
17:35

Spinning SPRINT

30 min, Katie
18:10

Core Express

15 min, Katie

Lördag

09:00

Spinning SPRINT

30 min, Wilma
09:30

Yoga

90 min, Ibrahim
09:40

Core Express

15 min, Wilma
10:00

Bodyattack

45 min, Linda
10:30

Cirkelträning

45 min, Roy

Söndag

09:30

Spinning Puls

50 min, Robert
10:30

Cirkelträning

45 min, Robert
17:00

Bodybalance

60 min, Jörgen
18:05

Zumba

50 min, Louise
19:00

Bodycombat

55 min, Linda
Copyright © 2008-2019 Motionshuset i Uddevalla AB. All rights reserved.